Valutaer:
Danmark

Privacy Notice


Fortrolighed

Vores forpligtelse til beskyttelse af personlige oplysninger

Dit privatliv er vigtigt for us.To bedre beskytte dine personlige oplysninger, vi giver denne bekendtgørelse forklarer vores online-information og de valg, du kan gøre omkring den måde, dine oplysninger indsamles og used.To gøre vores praksis nemt at finde og forstå, vi give et link til fortrolighedspolitikken højdepunkterne på vores hjemmeside, på bunden af ​​alle sider i bestillingsprocessen, og gennem online hjælp sektion, der er knyttet til hver side i vores site.We forbeholder sig ret til at ændre denne politik efter behov. En revideret politik vil være tilgængelige på vores hjemmeside med en effektiv date.Subscribed medlemmer vil blive sendt en meddelelse til at gennemgå nye fortrolighedspolitik når det bliver tilgængelige.Dette fortrolighedspolitik gælder for alle oplysninger, som vores hjemmeside i øjeblikket har om dig og din konto.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, vil afhænge af omstændighederne ved indsamlingen og den type tjeneste, du anmoder us.For eksempel, når du ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside, vi kan indsamle oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og andre nødvendige oplysninger til dit køb.

Da vi er forpligtet ved lov til at få dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", vil vi antage, at du har givet samtykke til indsamling af alle oplysninger, du har givet os til brug i overensstemmelse med denne politik, medmindre du fortæller os, ellers.

Hvordan indsamler vi oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du handler med os via vores hjemmeside, eller når du har kontakt med os i person.We vil ikke indsamle nogen personlige oplysninger uden din consent.We mener, at dit samtykke gives når du udfylde felterne nødvendige for at lette en transaktion via denne hjemmeside.

Den måde, vi bruger Information:

Vi bruger den information du giver om dig selv, når du placerer en ordre til at fuldføre den rækkefølge, som omfatter at sende dig ordrebekræftelser, skibsfart bekendtgørelser, og kontakte dig, hvis vi har spørgsmål om dine order.We deler ikke disse oplysninger med eksterne parter eller individuel undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre, at order.We bruge de oplysninger, du giver om en anden person, når du placerer en ordre kun at sende produktet og bekræfte levering.

Vi tilbyder gave-køb, så du kan personliggøre et produkt, du bestiller for en anden person.Information, du giver os om at skabe en gave bruges kun til det formål, og det er kun videregives til den person, der modtager gaven.

Vi bruger retur e-mail adresser til at besvare e-mail, vi receive.Such adresser ikke anvendes til andre formål og er ikke delt med eksterne parties.We bruger minimal identifikationsoplysninger for kundeudsagn vi receive.This omfatter fornavn, by og stat .Når vi vælger et vidnesbyrd, der skal deles, kontakter vi kunden først om udtrykkeligt tilladelse til at skrive kommentarer og identificere information.You vil altid have mulighed for at vælge at holde din vidnesbyrd private.We sætter pris på din feedback.

Du kan registrere med vores hjemmeside, hvis du ønsker at modtage regelmæssige kuponer samt opdateringer på vores nye produkter og services.Information du sender på vores hjemmeside, vil ikke blive brugt til dette formål, medmindre du udfylde tilmeldingsblanketten, eller tilmelde dig modtage denne information under kassen process.You kan fravælge e-mail nyhedsbreve og kampagner til enhver tid via linket i e-mailen, eller ved at logge ind på din account.Please tillader op til 10 dage for din information, der skal fjernes.

Vi bruger ikke-identificere og samlede oplysninger til bedre at designe vores hjemmeside og til at dele med advertisers.For eksempel kan vi fortæller en annoncør at X antal personer besøgte et bestemt område på vores hjemmeside, eller at Y antal mænd og Z antal kvinderne udfyldt vores tilmeldingsformular, men vi ville ikke afsløre noget, der kunne bruges til at identificere disse personer.

Vi kan kontakte dig via mail til at give dig information om nye produkter og tjenester eller kommende events.If du ikke ønsker at modtage sådanne mails, så lad os vide ved at skrive til os på adressen nedenfor.

Vi vil dele krævede oplysninger til de nødvendige statslige retshåndhævende myndigheder i løbet af en undersøgelse, som det kræves i law.When tilladt, vil vi meddele Dem, at vi giver disse oplysninger.

Endelig vil vi aldrig bruge eller dele de personligt identificerbare oplysninger til os online på måder, ikke er relateret til dem, der er beskrevet ovenfor, uden at underrette dig om vores hensigt på forhånd, og også give dig en mulighed for at fravælge eller på anden måde forbyde sådanne uafhængige anvendelser.

Safe Systems

Vores online e-tail miljø er bevogtet af den højeste standard af data kryptering og præcis identifikation teknologi til rådighed for at sikre, at din shopping oplevelse er sikker, enkel, og secure.We garanterer, at når du kommunikerer med os, dine personlige oplysninger, herunder dit navn , leveringsadresse, e-mail-adresse, betalingsrecords vil blive holdt private og sikre.

Sikre processer

På vores butik, vi respekterer og vil løbende vogte din ret til privacy.Upon placere din ordre online, dine personlige oplysninger vil blive overført via en sikker forbindelse og krypteret, kun for at blive læst af vores private server.Subsequently, for din beskyttelse, bare forud for overførslen af ​​dine personlige oplysninger, vil din browser gøre en bekræftet identifikation, at kommunikationen bliver gjort alene med vores store.Upon receiption, vil dine oplysninger ikke være tilgængelig for andre online og holdes på privilegeret protection.Customer oplysninger er kun tilføjet til databasen på anmodningerne fra disse individer.

Vores forpligtelse til børns personlige oplysninger:

Beskytte privatlivets fred for den meget unge er særligt important.For Derfor og for at overholde FTC, vi aldrig indsamle eller bevare oplysninger på vores hjemmeside fra dem, vi faktisk ved er på eller under 13 år, og ingen del af vores hjemmeside er struktureret at tiltrække nogen under 13.All vores konkurrencer og kampagner er kun tilgængelige for mennesker 18 og derover.

Hvis du mener, at en mindreårig medlem af din familie, eller en mindreårig person, du er ansvarlig for, har registreret eller foretaget et køb på vores hjemmeside, kan du kontakte vores kundeservice med det samme på Vi forbeholder os ret til at suspendere eller annullere en ordre, vi kender eller mistænkte blev placeret af en mindreårig person.We forbeholder sig ret til at kræve identifikation at bevise, at en ordre er fra en person over 18 år.

For at beskytte dit privatliv og sikkerhed, vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, før der gives adgang til eller foretage rettelser.

Ønsker du har en dejlig shopping dag her!