Valutaer:
Danmark

Shipping & Returns


Fragt og levering

Vi bruger normalt forsendelsesmetoder som EMS, DHL og så videre til at sende dine ordrer og tracking-numre er tilgængelige, så snart de ordrer afsendt, og du kan modtage dine ordrer i 7 til 10 dage generelt speaking.Please sørge for din leveringsadresse er correct.So du kan modtage pakken directly.For told- klar, vi har mange metoder og erfaringer, så din pakke altid er sikkert, og 99% af ordrerne er sikre for delivery.Do ikke bekymre dig, hvis din pakke blev suget af skik, vil vi igen sende din pakke eller refundere pengene til dig.

Din ordre kan spores efter udtrykkelig hjemmeside efter du får tracking nummer.

Om Exchange

Udveksling vil kun blive accepteret, hvis vi ikke bliver anmodet 1 uger fra modtagelsen af ​​ordre, som ikke er slidt, ændres eller vaskes, og med alle tags attached.Please send os en mail for at informere os på første, skal vi give dig den rigtige adresse at modtage orders.Products udvekslinger skal indeholde den originale æske i dens oprindelige condition.Damages til eller undladelse af denne boks fra din udveksling kan resultere i et gebyr.

Om Return

Hvis du er utilfreds med den modtagne vare, kan du returnere dem.

1.No afkast på brugte items.Items skal være ubrugt og i original emballage til refund.Original kassen må ikke ødelægges eller ændres på nogen måde.

2.Return fragt er kundens ansvar.

3.You skal kontakte os i 14 dage efter du har modtaget din bestilling, hvis du ønsker at return.we accepterer ikke noget at vende tilbage til en ordre, der er modtaget i over 2 uger.

4.We kun tillade en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af us.For andre personlige årsager, vil vi fratrække den indledende håndtere omkostninger, når vi gør restitutionen.

5.Hvis den hjemvendte pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev leveret med, vil udgifterne til tilbehør og dele trækkes fra det samlede produkt pris og kan kun begrunde en delvis tilbagebetaling.

Eventuelle spørgsmål, skal du huske at kontakte os!